Shakespeare en Valentijn?

Shakespeare en Valentijn?

Verras je Valentijn met een snufje kunst en een vleugje Shakespeare bij Gallery 22!

Valentijnsdag staat voor de deur, en laten we eerlijk zijn: de standaard chocolade en rozen combo is zó 2023. Dit jaar willen we je liefdesleven een beetje opschudden met een culturele twist, rechtstreeks van de planken van Gallery 22. Ja, je leest het goed. Wie had gedacht dat Cupido en cultuur zo'n match made in heaven zouden zijn?

Exclusieve Ansichtkaarten: Yolanda Visser Brengt Shakespeare Terug in de Mode

Allereerst hebben we ansichtkaarten die zo exclusief zijn, dat zelfs Romeo zou overwegen om zijn beroemde balkonscène in te ruilen voor een pen en papier. Ontworpen door de enige echte Yolanda Visser, zijn deze kaarten jouw ticket naar het hart van je geliefde. En omdat we de liefde graag met een beetje dramatiek vieren, bevatten sommige kaarten de mooiste teksten uit Shakespeare’s stukken, waaronder natuurlijk "Romeo en Juliet". Stel je voor: jouw woorden van liefde, ondersteund door de grootmeester van de romantiek zelf. Als dat geen indruk maakt!

Onderzetters: Omdat Liefde door de Maag én het Interieur Gaat

Onze collectie brengt je tafeldecor naar een nieuw niveau van cool. Elk stuk is een eigen ontwerp, perfect voor die avonden waarop je samen met je Valentijn geniet van een wijntje (of een warme chocomel, we oordelen niet) zonder kringen op de tafel achter te laten. Praktisch en stijlvol – net als een ideale partner ;-)

Nostalgische Muziekdoosjes: Een Ode aan de Goede Oude Tijd

En dan, voor de liefhebbers van een goede throwback: onze nostalgische muziektoastjes. Normaal gesproken een koopje voor € 12,75, maar omdat we de liefde willen verspreiden zoals alleen Gallery 22 dat kan, zijn ze nu te scoren voor slechts € 9,95. Deze doosjes brengen je terug naar de goede oude tijd. Want zeg nou zelf, is er een betere manier om "Ik hou van je" te zeggen dan met een beetje retro flair?

Dus, daar heb je het. Valentijnsdag 2024 hoeft niet gevuld te zijn met clichés en voorspelbare cadeaus. Swing langs Gallery 22 en scoor die unieke geschenken die zeggen: "Ik hou zoveel van je dat ik Shakespeare erbij heb gehaald." En wie weet, misschien wordt jouw liefdesverhaal wel net zo legendarisch als dat van Romeo en Juliet (maar dan hopelijk met een gelukkiger einde).

Tot snel bij Gallery 22 – waar liefde en kunst elkaar ontmoeten!

Terug naar blog